0500 200 999 info@raitamatto.fi

Diaesityksellä ja erilaisella esitysmateriaalilla on huomattavasti luultua suurempi merkitys. Useat meistä saattaa joskus oikaista diaesityksen tekemisessä.

On harmillista nähdä, jos hieno tuote tai tarina ei aukea pelkästään epäselvän ja huolimattomasti tehdyn esityksen takia. Diaesityksen tulee herättää asiakkaan mielenkiinto ja saada asiakas innostumaan. Diaesityksen ei tule olla vain kopio verkkosivuistasi, vaan sen pitää antaa katsojalle jotain uutta. Onnistunut diaesitys herättää asiakkaassa innostusta ja luottamusta.

Tyylikkäät diat ja eri elementit tulisi kertoa ja välittää brändimielikuvaa ja tekemisen arvoja. On väärin ajatella että diaesitys on vain Pakollinen paha. Esitysmateriaalin tulisi olla yrityksesi kaikista tyylikkäin, hiotuin ja näyttävin osa. Se on mahdollisuus sinulle, jotta asiakas päästää sinut kertomaan ja näyttämään tuotetta tai palveluasi enemmän.

Onnistunut esitys tai materiaali ei kuitenkaan tule olla vain tyylikäs. Merkittävimpiä asioita onnistuneessa esityksessä on sen ymmärrettävyys. Usein kun teemme itse erilaisia esityksiä saatamme saada ajatuksemme erittäin selkeästi kalvoille. Katsoja ei kuitenkaan välttämättä saa kiinni visiostasi ja esityksesi saattaa jäädä vaisuksi.