0500 200 999 info@raitamatto.fi

Innovoimme

Tekemisen keskiössämme on aina tahto tehdä innostavia ja innovatiivisia tuotoksia, josta me molemmat voimme innostua. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja räätälöityjä ratkaisuja tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti.

Referenssit

Raitamatto on rohkea digitoimisto

 

Raitamatto on pieni rohkea paikallinen Lappeenrantalainen digitoimisto, joka toimii erityisesti Etelä-Karjalan alueella. Olemme keskittyneet erityisesti pienten paikallisten yrityksien ja asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen. 

Lupauksemme Sinulle

Haluamme panostaa erityisesti meidän asiakkaisiin ja kumppaneihin. Haluamme olla helposti lähestyttävissä ja olla ideoimassa ja sparraamassa asiakkaan kanssa jo ennen varsinaista tilausta.

Palvelulupauksemme on: onnistutaan yhdessä. Se tarkoittaa sitä ette me emme voi onnistua, mikäli sinä et onnistu. Tehtävämme on auttaa sinua kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaasi digitaalisen osaamisemme kautta. Haluamme toimia luotettavana kumppanina, joka on aina paikalla auttamassa kun apuamme tarvitaan.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.