0500 200 999 info@raitamatto.fi

Brändi & Ilme

Brändi ja visuaalinen ilme on yksi yrityksen tärkeimmistä perusasioista, joiden merkitys on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Meidän tehtävä on suunnitella ja toteuttaa yrityksille erilaisia brändiuudistuksia ja rakentaa näyttäviä visuaalisia ilmeitä erilaisille tuotteille ja palveluille. Suunnittelemme logoja, värejä, fontteja ja erilaisia graafisia kokonaisuuksia, jotka tekevät yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista laadukkaan ja yhdenmukaisen.

Materiaali

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan käyttöön yrityksen ilmeen mukaiset materiaalit ja ohjeistukset.

g

Värit

Autamme asiakasta määrittämään hänen toiminnalleen sopivat värit ja väriteemat. Ideoimme ja ohjeistamme värien käytöstä. 

1

KUVAT JA VIDEOT

Kuvaamme yritykselle viralliset yrityskuvat ja henkilökuvat. Voimme myös toteuttaa videokuvausta sekä kopterikuvausta ilmasta käsin.

L

Logo

Ideoimme ja toteutamme asiakkaalle tarvittaessa yksilöllisen ja näyttävän logon, joka kuvastaa ja sopii osaksi yrityksen toimintaa.

Fontit

Suunnittelemme asiakkaan kanssa käytettävät fontit ja huolehdimme että kirjoitusasu on yhtenäinen yrityksen muun ilmeen kanssa.

Mainokset

Autamme asiakkaitamme kaikenlaisten mainoksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.