0500 200 999 info@raitamatto.fi

Konseptit ja muotoilu

Meidän ylpeydenaihe on osaamisemme ja suhtautumisemme palvelumuotoiluun. Olemme konseptoinnin ja tuotteistamisen asiantuntijoita, joita hyödyntämällä pyrimme rakentamaan asiakkaiden haasteista menestyviä tuotteita ja palveluita. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu tarkoittaa meille asiakaslähtöisyyttä, jossa pyrimme rakentamaan palveluita etenkin asiakkaan tarpeiden ja näkökulman mukaisesti.

g

Konseptit

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme erilaisia konsepteja, eli uusia prosessoituja tapoja tuottaa ja tehdä asioita.

Prototyypit

Teemme suunnittelemistamme konsepteistamme tarvittaessa erilaisia prototyyppejä ja pilotteja, jossa selvitämme palvelun toimivuutta ja vaikutuksia.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.