0500 200 999 info@raitamatto.fi

Kopterikuvaus

Oletko harkinnut kuvausta ilmasta käsin? Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita kuvauspalveluita myös ilmasta käsin. Kuvauksen kohde voi olla yksittäinen rakennus, maisema tai vaikka kokonainen tapahtuma. Ilmakuvaus vangitsee katsojan ja toimii loistavana markkinoinnin tehokeinona. 

Ilmakuvat

Kuvaamme erilaisia tapahtumia, alueita tai rakennuksia. Ilmakuvat toimivat hyvin markkinoinnin tukena antaen laadukkaan ja ilmeikkään vaikutuksen. 

g

Videot

Tuotamme asiakkaillemme lyhyitä mainosvideoita ilmasta käsin. Ilmakuvaus on aina huomiota herättävää ja avaa uusi innostavia kuvakulmia.

Kiinteistövälitys

Tarjoamme asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin laadukasta kuvauspalvelua aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Teemme erilaisia kiinteitä sopimuksia.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.