0500 200 999 info@raitamatto.fi

MARKKINOINTI

Suunnittelemme ja tuotamme erilaisia mainoksia, materiaaleja ja julkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme erikoistuneet erityisesti laajempiin ja kokonaisvaltaisiin visuaalisiin projekteihin. Olemme erikoistuneet myös erityisesti esitysmateriaalin ja erilaisten diaesityksien suunnitteluun. Rakennamme yrityksille erilaisia myyntimateriaaleja ja esityspohjia Keynote, PowerPoint ja Google Slides tekniikoilla.

Markkinoinnin suunnittelu

Olemme mukana suunnittelemassa asiakkaan kokonaisvaltaista markkinointia ja neuvomassa sen eri osa-alueissa ja mahdollisuuksissa.

g

Digitaalinen markkinointi

Autamme asiakkaitamme erityisesti digitaalisen markkinoinnin parissa. Voimme neuvoa asiakasta ensimmäisten mainoksien luomisesta aina tiiviimpiin yhteistyö- ja ulkoistussopimuksiin.

Markkinoinnin Keinot

Mahdollistamme asiakkaalle tehokkaita markkinoinnin työkaluja aina sähköpostimarkkinoinista erilaisiin tutkimuksiin ja julkaisuihin.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.