0500 200 999 info@raitamatto.fi

Sisällöntuotanto

Tuotamme asiakkaillemme laadukasta materiaalia ja sisältöä markkinoinnin tueksi. Palveluvalikoimaamme kuuluu esimerkiksi erilaisten blogien ja artikkeleiden tuotannot. Teemme myös asiakkaiden sosiaalisen median julkaisuja markkinoinnin vuosikellon mukaisesti. Tuotamme myös asiakkaillemme erilaisia asiakastarinoita ja referenssejä esimerkiksi myynnin tueksi.

Blogit ja laadukkat artikkelit

Tuotamme sisältöä asiakkaan materiaaleihin tai vaikka verkkosivuille. Sisällöntuottajat ovat ammattilaisia kirjoittamaan erilaisia blogeja ja artikkeleita markkinoinnin tueksi.

g

Sosiaalisen Median mainokset

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme sosiaalisen median julkaisuja. Teemme esimerkiksi ajastettuja julkaisuja valmiiksi markkinoinnin vuosikellon mukaisesti.

Asiakastarinat ja referenssit

Keräämme referenssejä ja tarinoita asiakkailtanne ja tuotamme niistä laadukasta materiaalia markkinointiin tekstin, kuvien tai vaikka videon muodossa.

Raitamatto on kevyt ja ketterä Lappeenrantalainen digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.