0500 200 999 info@raitamatto.fi

Huolehdi, että asiakkaasi löytävät sinut

Me olemme markkinoinnin ammattilaisia ja autamme asiakkaita omien verkkosivujen ja materiaalin kehittämisessä ja niiden suunnittelussa. 

Ota yhteyttäPyydä tarjous

Verkkosivut

Verkkosivujen merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, sillä digitaaliset toimintamallit ovat yleistyneet lähes kaikilla toimialoilla. Yhä useampi asiakas aloittaa ostoprosessin verkon kautta ja verkkosivujen laatu vaikuttaa yrityksen tai palvelun ensivaikutelmaan.

g

Brändi & Ilme

Brändi ja visuaalinen ilme on yksi yrityksen tärkeimmistä perusasioista, joiden merkitys on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana.Suunnittelemme logoja, värejä, fontteja ja erilaisia graafisia kokonaisuuksia, jotka tekevät yrityksen viestinnästä ja markkinoinnista laadukkaan ja yhdenmukaisen. 

Markkinointi

Suunnittelemme ja tuotamme erilaisia mainoksia, materiaaleja ja julkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme erikoistuneet erityisesti laajempiin ja kokonaisvaltaisiin visuaalisiin projekteihin. Voit myös ulkoistaa markkinoinnin osittain meille, jolloin teemme tiettyjä asioita puolestasi.

Tutustu Töihimme

Toteutamme myös erilaisia prototyyppejä, käyttöliittymäkuvia ja suunnitelmia erilaisista verkkopalveluista.  Voit tutustua töihimme ja referensseihin tarkemmin alla olevan linkin alta. 

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.