0500 200 999 info@raitamatto.fi

Tutkimukset ja selvitykset

Liiketoiminnan kehittäminen vaatii aina ympärilleen tietoa ja käsitystä siitä, mitä vaikutuksia muutoksiin kohdistuu. Raitamatto on erikoistunut tekemään pieniä selvityksiä ja analyysejä esimerkiksi asiakkaista, kilpailijoista tai esimerkiksi tuotteen tunnettavuudesta markkinoilla.

Tutkimukset

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia markkinatutkimuksia esimerkiksi tuotteen tunnettavuudesta tai toimijan maineesta.

g

Selvitykset

Teemme erilaisia selvityksiä esimerkiksi kuluttajien tottumuksista tai toiveista. Pyrimme antamaan selvityksille aina parhaan ratkaisuehdotuksen. 

Analyysit

Toteutamme erilaisia analyysejä liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yleisin analyysimme kohdistuu kilpailijoihin, jossa selvitämme yrityksen asemaa markkinoilla.

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.