0500 200 999 info@raitamatto.fi

VERKKOSIVUT JA VERKKOKAUPAT

Verkkosivujen merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, sillä digitaaliset toimintamallit ovat yleistyneet lähes kaikilla toimialoilla. Yhä useampi asiakas aloittaa ostoprosessin verkon kautta ja verkkosivujen laatu vaikuttaa yrityksen tai palvelun ensivaikutelmaan.

Raitamatto on rohkea digitoimisto

 

Me olemme verkkosivujen ammattilaisia ja autamme asiakkaita omien verkkosivujen kehittämisessä ja niiden suunnittelussa. Toteutamme myös erilaisia prototyyppejä, käyttöliittymäkuvia ja suunnitelmia erilaisista verkkopalveluista. 

SIVUJEN Ylläpito

Ylläpito on yksi tärkeä osa verkkosivuja. Jokainen verkkosivu tarvitsee toimiakseen jonkin palvelimen ja verkkotunnuksen. Huolehdimme näistä asiakkaamme puolesta ja takaamme sivuston turvallisuuden. Ylläpitosopimukseen kuulu sivuston toiminnan varmastimaninen ja erilaiset päivitykset. 

Tutustu Prosesseihin

Verkkosivuihin liittyvät projektit vaihtelevat laidasta laitaan. Osa projekteista on kuukausia vieviä kokonaisia verkkosivuuudistuksia ja osa projekteista kestää vain noin viikon. Prosessimme ja toimintamallimme on kuitenkin aina sama. Voit tustua siihen alla olevan linkin alta.

Selkeys ja ymmärrettävyys

Hyvät verkkosivut ovat selkeät, yksinkertaiset ja ymmärrettävät. Testaamme ja arvioimme sivujen toimivuutta jo rakennusvaiheessa ja varmistamme sen, että asiakkaat löytävät sen mitä etsivät ja innostuvat erilaisesta sisällöstä.

g

Hakukoneet

Huolehdimme aina sivustojemme nopeudesta ja hakukoneoptimoinnista. Konsultoimme asiakasta niin sivustojen rakenteesta kuin yksittäisestä sisällöstä. Autamme myös asiakastamme tarvittaessa Google-markkinoinnin kanssa.  

1

Skaalautuminen eri näytöille

Toteutamme verkkosivut pääasiassa WordPress tekniikalla. WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Asiakkaan on myös helppo muokata ja päivittää valmiiksi rakennettuja sivuja. Koulutamme aina asiakkaamme tarpeen mukaan toimituksen yhteydessä. Lue alla olevan linkin kautta lisää WordPress sivuista.

Sivut osana brändiä

 

Verkkosivujen merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, sillä digitaaliset toimintamallit ovat yleistyneet lähes kaikilla toimialoilla. Yhä useampi asiakas aloittaa ostoprosessin verkon kautta ja verkkosivujen laatu vaikuttaa yrityksen tai palvelun ensivaikutelmaan.

Verkkosivut onkin yksi tärkeä osa yrityksen brändiä ja ilmettä. Verkkosivujen tulee olla toimivat, mutta ennen kaikkea linjassa yrityksen muun tekemisen ja fiiliksen kanssa. Me olemme verkkosivujen ammattilaisia ja autamme asiakkaita omien verkkosivujen kehittämisessä ja niiden suunnittelussa.

Toteutamme myös erilaisia prototyyppejä, käyttöliittymäkuvia ja suunnitelmia erilaisista verkkopalveluista. 

 

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

Valtakatu 49-51. 53100, Lappeenranta
info@raitamatto.fi
0500 200 999

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.