040 188 4548 info@raitamatto.fi

Valvomme sivujasi

Ylläpito on yksi keskeinen osa toimivia verkkosivuja. Ylläpitosopimukseen kuuluu sivuston toimintavarmuuden, päivityksien ja turvallisuuden varmistaminen.

Ylläpitosopimukset alkaen 89€/kk

Päivitykset

Huolehdimme sivuston, teemojen ja erilaisten lisäosien päivityksistä ja varmuuskopioinneista.

g

Optimointi

Optimoimme sivustot mahdollismman nopeiksi. Sivun nopeus vaikuttaa käytettävyyteen sekä hakukonenäkyvyyteen.

Turvallisuus

Vastaamme sivun turvallisuudesta ja toimintavarmuudesta. Voit olla rauhassa ja tietoinen siitä, että me valvomme sivujesi toimivuutta jatkuvasti. 

Raitamatto on kevyt ja ketterä digitoimisto, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja menestymään. Olemme erikoistuneet visuaaliseen suunnitteluun ja erilaisiin verkkopalveluihin. Rakastamme ongelmia ja niiden ratkomista. Teemme kaiken suunnittelu- ja toteutustyön aina asiakasta unohtamatta. Tärkeintä on rakentaa toimivia, innostavia ja luotettavia palveluita, jossa palvelupolku ja asiakaskokemus on kaiken keskellä. 

 

info@raitamatto.fi
044 188 4548

Ota yhteyttä

Voit lähetää meille viestin tai jättää rohkeasti yhteydenottopyynnnön, jolloin oleemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lupaamme vastata jokaiseen yhteydenottoon yhden vuorokauden sisällä.

Pyydä tarjous

Voit jättää sivujemme kautta myös tarjouspyynnön ja kertoa lisää projektistasi. Kartoitamme tarpeesi ja pyrimme antamaan sinulle mahdollisen hinta-arvioin projektista mahdollismman pian.